В Запорожской области в результате серьезного ДТП пострадали 6 человек (ФОТО, ВИДЕО)

816

Дорожно-транспортное происшествие случилось в селе Днепровка.

Вчера, 2 июня, примерно в час дня на автодороге столкнулись «Ланос» и «Лада Приора». Водитель последнего авто двигался со стороны военной части в направлении с. Белозерка. Сообщается, что водитель не пропустил «Ланос», который ехал по главной дороге.

 

В Результате происшествия пострадали пассажиры и водители обоих машин. В общем их 6 человек. Среди них есть дети.  На место происшествия прибыли медики и госпитализировали пострадавших.

Расследованием всех обстоятельств этой аварии занимается Каменско-Днепровское отделение полиции Запорожского ГУНП, которое ищет свидетелей ДТП. Все, кому что-либо известно, пожалуйста, звоните по телефону «102» и 095-155-48-03. Об этом информирует «Медиа центр».

View this post on Instagram

Біля Дніпровки вщент розбилися «Ланос» і «Лада Пріора»: шестеро постраждалих ⠀ ⠀ Неділя, 2 червня, видалася для Енергодара та району в цілому не дуже вдалим днем з точки зору спокою і безпеки на дорогах. Тільки-но ми повідомили про аварію, що трапилася в 1 мікрорайоні міста, як практично слідом прийшла ще одна сумна звістка – серйозна дорожньо-транспортна пригода з постраждалими сьогодні сталася і в селі Дніпровка. ⠀ Аварія трапилася близько 13.00 на «горі». За попередньою інформацію, на перехресті доріг не змогли роз’їхатися автомобілі «Ланос» та «Лада Пріора». Наразі відомо, що водій «Лади» рухався зі сторони військової частини в напрямку с. Білозерка. Він чомусь не пропустив «Ланос», який їхав по головній дорозі. ⠀ Обидві машини зазнали великих ушкоджень. Та значно страшніше, що в ДТП постраждали одразу шестеро людей (пасажири і водії обох авто)! Всі були оперативно транспортовані «швидкою» до лікарні для надання невідкладної медичної допомоги. На жаль, серед постраждалих є діти. Та поки що їх вік та стан здоров’я уточнюються. ⠀ Розслідуванням всіх обставин цієї аварії займається Кам’янсько-Дніпровське відділення поліції Запорізького ГУНП, яке шукає свідків ДТП. Всі, кому щось відомо, будь ласка, телефонуйте за номером «102» та 095-155-48-03. ⠀ #energodarcity#mediacentr#insta_dar#енергодар#energodarlive#en_media#media_energodar#insta_dar#instagood#energodar_top

A post shared by Медіа Центр Енергодар (@media_energodar) on

Вам также могут понравиться