«Ад на земле»: запорожский активист возмущен сервисом в поезде «Киев-Запорожье» (ВИДЕО)

858

Запорожский «Helper» Данил Щербаков опубликовал на своей странице в Фейсбук видео, в котором рассказал о «парилке» в поезде «Киев-Запорожье».

По его словам, температура в вагоне составляла 35 °, кондиционер не работает, вагоны заброшенные, а деньги берут за европейский сервис 823.88грн. Столько денег пассажирам стоит этот «ад-вояж». Самое страшное, что руководство поезда на замечания пассажиров говорит: «А что мы сделаем, не работает».

«Helper» позвонил в Укрзализныцю, а после этого к нему подошел руководитель поезда и предложил потихоньку перейти в другой вагон, где работает кондиционер.

Я отказался и заставил железнодорожников найти места всем детям и пожилым людям в нашем вагоне и перевести их. К сожалению нашли только 6 мест. Мы едем дальше, уже + 38 ° и я это так не оставлю, — пишет Данил.

#ПЕКЛО на землі!Потяг №738 КИЇВ- ЗАПОРІЖЖЯ перший вагон. Їду з ЦВК до дому в рідне Запоріжжя. Повний потяг людей і всі ми вимушені відчувати на собі безвідповідальність службових осіб УкрзалізницяТемпература в вагоні 35 ° , кандиціонер не працює, вагони занедбані, а гроші беруть з нас за європейський сервіс 823.88грн. Стільки грошей мені та пасажирам коштує цей «пекло-вояж». І саме найстрашніше, що керівництво потягу на зауваження пасажирів каже: «А шо ми зробимо, не працює» . Один з перших кроків з мого боку на посаді народного депутата України буде візит до УкрЗалізниці та профільного міністерства! Якщоб наші обранці були народом та їздили на потягах як ми, а не на літаках vip класу, то впевнений, такого б не було.P.S. Після моєї скарги та телефонного дзвінку до УкрЗалізниці до мене підійшов керівник потягу та запропонував потихеньку перейти до іншого вагону, де працює кандіціонер. Я відмовився та змусив залізничників знайти місця всім дітям та літнім людям в нашому вагоні і перевести їх. Нажаль знайшли лише 6 місць. Ми їдемо далі, вже + 38 ° і я це так не залишу.Я вимагаю повернення коштів всім пасажирам нашого потягу відРегіональна філія "Південно-Західна залізниця" АТ "Укрзалізниця" Укрзалізниця: Соціальна відповідальність Укрзалізниця

Опубліковано Щербаков Данил "Helper" Субота, 22 червня 2019 р.

 

Вам также могут понравиться