С должности прокурора Запорожской области уволен Валерий Романов (Фото, видео)

741

Об этом в социальной сети сообщил депутат запорожского облсовета Ярослав Гришин.

Скандально известного прокурора Запорожской области уволил с должности новый генеральный прокурор Украины Руслан Рябошапка, об этом пишет депутат у себя на странице.

Кроме этого Грин отметил, что готов оказать помощь органам ГПУ в том, что бы как можно скорее привлечь Валерия Романова и его «партнеров» к уголовной ответственности.

Одіозного Валерія Романова — ворогу бізнесу номер 1 за визначенням Бізнес Союзу Елена Ерёменко Ирина Лех звільнено з посади прокурора Запорізької області!Генеральний прокурор Rouslan Riaboshapka рішуче розпочав очищення органів прокуратури, але в Запоріжжі Романов — лише верхівка айсберга.Подав депутатське звернення з відповідними додатками — доказами злочинноі діяльності групи Романова — Кармана. Готові сприяти і надалі притягненню до кримінальної відповідальності цих випадкових людей в органах прокуртури.Наразі ж необхідно зупинити:1. Отримання корупційної ренти прокурорами Романова з прийомок металобрухту, нелегальних казіно, наркопритонів, наливаек контрафактного спирту.2. Фактично Продаж кримінальних проваджень через безпідставну зміну підслідності.3. Незаконні відмови в реєстрації кримінальних проваджень.4. Шалений тиск на бізнес через обшуки та арешти майна.5. Нажаль, вже порізані на металобрухт алюмінієвий комбінат та завод полупроводників, але і за ці злочини мають бути підозри винним Романову та Карману.6. Необхідно поновити на посадах незаконно Звільнених працівників (більше 30% кадрів).7. Відсторонити подручних Романова від розпилу 5 млн.грн. Коштів профсоюзу.Романов та Карман мають бути затримані та отримати заслужене покарання за їх злочини і в тому числі за притягенння завідомо невинних до кримінальної відповідальності (всі підозри, які особисто підписував Романов — розсипалися в суді). Михаил Прасол

Posted by Yaroslav Gryshyn on Monday, September 9, 2019

Вам также могут понравиться