Смертельна аварія у Запоріжжі: водію обрали запобіжний захід

Поліція відкрила кримінальну справу за ч. 3 ст. 286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами» КК України

179

Дениса Бондаря, 30-річного водія «BMW», Ленінський районний суд відправив на 60 діб в СІЗО, без права на внесення застави. Про це повідомляють у Нацполіції. Запобіжний захід підозрюваному обирали сьогодні, 29 липня.

Нагадаємо, вдень 28 липня на вул. Європейській сталася моторошна аварія. 30-річний водій «BMW» врізався у 5 припаркованих на узбіччі авто. Ці машини зазнали механічних ушкоджень та збили групу людей на узбіччі. Одного із чоловіків притисло понівеченими конструкціями автівки. Рятувальники деблокували його і передали медикам. 

На місці аварії загинув 83-річний пенсіонер. Того ж дня, у лікарні помер 50-річний чоловік. 

Як повідомили у КРБП «Зеленбуд» серед постраждалих — четверо їх працівників, в тому числі жінка. Вони викошували газони коли сталася жахлива аварія. 

В ніч на 29 липня у лікарні помер ще один постраждалий —  51-річний чоловік. Ще троє — з політравмами залишаються у медзакладі.

В день аварії поліція повідомляла, що за даними експертизи водій був тверезий. Висновок про стан алкогольного сп’яніння виданий КНП Обласний клінічний заклад з надання психіатричної допомоги Запорізької обласної ради. Наразі тривають експертизи вилучених зразків на стан наркотичного сп’яніння.

Фігуранту загрожує до 10 років ув’язнення, з позбавленням права керувати транспортом до 3-х років.

Також, з’явилась інформація, що в авто підозрюваного була зброя.

Вам также могут понравиться