В Енергодарі складна ситуація — ЗСУ

Про це повідомили у Запорізькій військовій адміністрації з посиланням на ЗСУ

608

В телефонній розмові з ЗСУ міський голова Енергодара Дмитро Орлов зазначив, що план евакуації на випадок аварії на Запорізькій атомній електростанції готовий, але поки що нікого не евакуюють. Нагадаємо, через обстріли окупантів виникла пожежа в учбово-тренувальному корпусі Запорізької АЕС. Під ранок рятувальникам все-таки вдалось загасити пожежу.

Зараз працює один енергоблок із шести. Персоналом ЗАЕС контролюється стан енергоблоків та забезпечується їх експлуатація відповідно до вимог технологічних регламентів безпечної експлуатації.

Попадання в учбово-тренувальний центр ЗАЕС

Наразі майданчик Запорізької АЕС захоплений військовими силами Російської Федерації. По всій території Запорізької області, ситуація напружена і складна.

На телеграм-каналі мера міста Енергодар з’явилось звернення мера міста Дмитра Орлова. Втім воно досить дивне. Посадовець читає звернення з папірця, постійно дивиться в камеру. Окупантів називає «військові сили російської федерації».

В Енергоатомі, повідомили, що є висока ймовірність, що нещодавний виступ мера Енергодара був записаний під дулом автомата. Подібні відео можуть з‘являтися і від інших утримуваних окупантами в адмінбудівлі керівників ЗАЕС.

Обстріли в районі Запорізької АЕС

Вам также могут понравиться