Чому у Запоріжжі можуть виникнути проблеми зі стабільним вивезенням сміття

Для подальшого стабільного вивезення сміття запоріжців просять вчасно й в повному обсязі сплачувати за надану послугу

349

У Запоріжжі для подальшого стабільного вивезення сміття місцевих мешканців просять вчасно сплачувати за надані послуги. Про це повідомляють в прес-службі Запорізької міської ради.

Нагадаємо, раніше ми писали, що у Запоріжжі в умовах воєнного стану продовжують щодня вивозити сміття з  дворів багатоквартирних будинків. Якщо й виникали перебої в цей період, то спричиняла це відсутність дизпалива.

З приватного сектору сміття вивозиться, як і раніше, — раз на тиждень. Втім, запоріжцям нагадують, що для подальшого стабільного вивезення сміття необхідно за можливості вчасно й в повному обсязі сплачувати за надану послугу.

Відзначимо, заборгованість населення перед підприємством з вивезення сміття зростає через складність ситуації, що склалася в країні.

Станом на 1 травня поточного року заборгованність населення за надані послуги з поводження з побутовими відходами склала понад 70 мільйонів гривень.

Всього за період з 1 грудня 2021 року по 1 травня 2022 року загальна сума заборгованості збільшилась на 7 мільйонів гривень.

На підприємстві просять запоріжців за можливості вчасно й в повному обсязі сплачувати за надану послугу, так як від цього залежить організація подальшої роботи підприємства. Це необхідно для подальшого стабільного вивезення сміття.

Сплатити за послугу, можна всіма відомими абонентам способами:

  • в особистому кабінеті на офіційному сайті www.weltum.com;
  • в системі Приват24;
  • у відділеннях банківських установ;
  • у відділеннях «Укрпошти»;
  • у пунктах прийому платежів «Запоріжзв’язоксервіс».
Вам также могут понравиться