Смерть немовляти у Запоріжжі: горе-матері суд виніс вирок

29-матір систематично не годувала дівчинку, у квартирі повна антисанітарія й часто залишала її на сторонніх людей

657

29-річну Софію визнали винною у злісному невиконанні обов’язків по догляду за дитиною. Жінка систематично не годувала доньку, не піклувалася про здоров’я та не переймалася фізичним розвитком. Дівчинка мешкала у повній антисанітарії. Крім того, горе-матір часто на довго залишала доньку на сторонніх осіб.

Як повідомляють у Запорізькій обласній прокуратурі, жінки засудили до 4-х років в’язниці.

Нагадаємо, у Запоріжжі померла 4-місячна дівчинка. «Швидку допомогу» викликав чоловік, на якого 29-річна Софія залишила свою дочку. Медиків у квартиру не пустили. Немовля винесли до машини «швидкої» закутану в лахміття у стані клінічної смерті. Померла дівчинка була третьою дитиною 29-річної жінки. Двоє старших живуть із батьком.

Відомо, що нині засуджена народила доньку 8 вересня 2021 року у Запоріжжі. На облік до медустанови не ставала у місті, бо повідомила, що їде до Василівського району, де живуть її батьки. Але й там жінка не стала на облік.

Раніше жінка притягувалась до відповідальності за збут наркотиків. Її співмешканець у в’язниці за аналогічний злочин із літа 2021 року. Сусіди кажуть, що у квартирі справжній наркопритон.

В таких умовах всі чотири місяці свого життя прожила маленька дівчинка.

Вам также могут понравиться