На пляжах Азовського моря з’явились відпочивальники (ВІДЕО)

Курортні міста й села "асвабадітели" звільнили від відпочивальників

313

На азовському узбережжі в Запорізькій області починають з’являтися перші відпочивальники. У неділю, 19 червня, на пляжі Приморського посаду місцеві побачили декілька десятків людей, які на власних авто приїхали відпочити.

Місцеві кажуть, що це не надто багато людей. В минулі роки у цей період було в рази більше.

До речі, окупанти прибрали блокпост дорогою з Приазовського на Мелітополь. Раніше там було три блокпости, а зараз – два. 

Нагадаємо, цьогоріч, Кирилівка влітку офіційно не відкриває бази відпочинку, бо багато мін й ворожих «Градів». Втім в курортному селищі почали приїжджати перші відпочивальник. За словами місцевих, вода там чудова, медуз (поки) немає, а от коміра атакують. Є декілька відпочивальників з Мелітополя та Енергодару. Мешканці Кирилівки зазначають, що працює приблизно 20% баз. Туристів майже немає. А номери «люкс» зараз здають за вкрай низький цінами. Деталі за посиланням.

Своєю чергою призначена загарбниками в. о. голови селищної адміністрації Кирилівки катерина уманець, велика прихильниця «руського міра», намагається врятувати курортний сезон й запрошує на відпочинок росіян.

У тимчасово окупованому Бердянську також в середині першого місяці літа з’являються перші відпочивальники. Пишуть, навіть що в морі почали з’являтися перші медузи. Втім місцеві зазначають, що такою безлюдною перлина Азовського моря не була навіть у найгірші курортні сезони.

Вам также могут понравиться