Так і не прийшов до тями: в лікарні помер співробітник ЗАЕС, якого жорстоко побили загарбники

Рашисти до смерті закатували чоловіка

112

У лікарні помер Андрій Гончарук, водолаз гідроцеху Запорізької АЕС. Це трапилось сьогодні, 3 липня. Днями російські окупанти вкрай жорстоко побили чоловіка

«Кілька днів тому працівника атомної електростанції, досвідченого і професійного водолаза вкрай жорстоко побили окупанти. Від чоловіка вимагали пірнати в бризгальний басейн ЗАЕС, і після його відмови монстри в людському обличчі закатували Андрія Гончарука», — пише мер Енергодару Дмитро Орлов.

Після побиття чоловіка з численними тілесними ушкодженнями в стані коми доставлено до енергодарської лікарні. Але травми виявилися несумісними з життям. Сьогодні він помер не прийшовши до тями.

Висловлюємо глибокі співчуття рідним та близьким загиблого.

Нагадаємо, окупанти готують серйозну й вкрай небезпечну провокацію на найбільшій атомній станції Європи. Загарбники хочуть залишаться ЗАЕС без охолодження аби сфабрикувати «докази» проти співробітників станції. Аби зняти з себе відповідальність за вчинення актів ядерного тероризму, знущанням та тортурами змушують працівників гідроцеху станції вигадувати обґрунтування необхідності осушення цих басейнів для керівництва ЗАЕС та ДП «НАЕК «Енергоатом».

Вам также могут понравиться