На окуповані території Запорізької області тимчасово обмежили проїзд: подробиці

Подробиці розповіли в прес-службі Запорізької ОВА

115

Як ми писали раніше, у Запорізькій області ввели нові правила в’їзду на тимчасово окуповані території. Новий порядок перетину лінії зіткнення затвердила Рада оборони Запорізької області.

Зокрема, всіх цивільних осіб, легкові автомобілі та вантажі пропускають у складі гуманітарних колон через блокпости поблизу с. Кам’янське. Ці колони формуються щодня з 9 ранку до 16 години в районі авторинку у Запоріжжі на Оріхівському шосе, 36.

Через можливу небезпеку на блокпостах військові проводять огляд автомобілів, вантажів та речей, які перевозяться в транспортних засобах.

Однак, за даними прес-служби Запорізької обласної військової адміністрації, сьогодні, 11 липня, через несприятливі погодні умови виїзд приватних автомобілів на тимчасово окуповані території з обласного центру не відбудеться.

Інформацію щодо змін перетину лінії розмежування через безпекову ситуацію повідомлять додатково.

Нагадаємо, днями в ЗОВА закликали людей евакуюватися з зони бойових дій. Аргументувати це можна тим, що ЗСУ при деокупації використовуватимуть збройне застосування сили, а ворог прикриватиметься населенням як живим щитом.

Вам также могут понравиться