Труять населення ночами: на законсервованому запорізькому заводі ведеться незаконна діяльність

Завдяки дрону вдалось встановити, що на території непрацюючого законсервованого заводу напівпровідників ведеться незаконна діяльність

508

Мешканці Запоріжжя ночами чують сильний сморід. Люди вимушені закривати вікна, через жахливий сморід. Своєю чергою, Департамент захисту довкілля ЗОВА заявив, що згідно з моніторингом дослідження атмосферного повітря, з 16 по 19 липня зафіксовано перевищення максимально-разових граничнодопустимих концентрацій формальдегіду в 1,2 раза.

За даними запорізької мерії, на сьогодні кілька підприємств продовжують труїти людей. Серед них – Завод напівпровідників та Запорізький абразивний комбінат. Завдяки дрону вдалось встановити, що на території непрацюючого законсервованого заводу напівпровідників ведеться незаконна діяльність — ночами там спалюються певні речовини. Відповідне звернення до поліції та прокуратури мерія передасть сьогодні, 25 липня.

«Що стосується абразивного комбінату, то його діяльність ми теж не залишимо без уваги. Ми будемо добиватися перевірки підприємства усіма можливими шляхами. І при підтвердженні правопорушень ми зробимо усе, що від нас залежить у правовому полі, для того, щоб притягнути винуватців до відповідальності», — йдеться у повідомленні т.в.о. мера міста Анатолія Куртєва.

Вам также могут понравиться