«Здаєте 50 вільних квартир, 51 — у подарунок»: російські окупанти висунули умови старшим по будинку на Запоріжжі

Про це розповів мер Мелітополя в етері каналу «Апостроф»

166

До окупованих областей масово звозять росіян. Про це розповів мер Мелітополя в етері каналу «Апостроф». У неділю, 31 липня, Федоров спілкувався з групою людей, яким вдалось виїхати з тимчасово окупованого міста. Вони розповіли, що на сьогодні в Мелітополі велика кількість нових людей. Здебільш це військові та їх сім’ї. Вони займають квартири людей, які евакуювались.

— Минулого тижня була нарада зі старшими по будинках, де нова псевдовлада розповіла наступні умови: якщо старший по будинку здає 50 вільних квартир, то 51 — нова влада йому дарує. Вони роблять все для того, щоб відібрати майно й квартири у тих людей, які покинули тимчасово окуповане місто, — каже Федоров.

Відзначимо, що до Мелітополя завозять «активістів» з анексованого Криму. Російським загарбникам потрібна «масовку» для псевдоспонтанних акцій на підтримку проведення «референдуму». А от місцеві не надто охоче йдуть на співпрацю. Тим часом на блокпості у Василівці критична ситуація: там стоїть 1100 машин, а це понад 5000 людей, які намагаються виїхати з тимчасово окупованої території чотирьох областей.

Вам также могут понравиться