Стало відомо, як проходитиме голосування на псевдореферендумі на Запоріжжі, та дата його проведення

Федоров також нагадав що участь у референдумі, та співпраця, що до референдуму карається 10 роками в’язниці.

140

Напередодні псевдореферендуму, яке окупанти планують провести у Мелітополі 11 вересня, рашисти проходять по квартирах. Роблять масштабний перепис й виявляють вільні квартири й дізнатись позицію людей, що залишилися в місті відносно рф. Про це розповів мер Мелітополя в етері каналу «Апостроф». Він також зазначив, що ніхто рахувати голоси не буде.

— Навіть зараз вони говорять, що не треба буде йти на виборчі дільниці. До вашої квартири прийдуть люди, спитають думку, скажете «так» чи «ні» і все. Але тим, хто скаже «ні» чітко кажуть, що їм у Мелітополі не місце. Тому, я ставлю під сумнів будь-яке проведення референдумів. Тим більш, що понад 50% населення поїхало з тимчасово окупованого міста, — каже Федоров.

Відзначимо, що мешканців села Терпіння рашисти залякують тим, що у разі негативної відповіді їх виселять на Далекий Схід. А до їхніх будинків приїдуть росіяни, які бажають жити на півдні України.

Колаборанти разом з загарбниками кажуть, що мелітопольці матимуть змогу голосувати онлайн. На думку мера Мелітополя рашисти просто зараз зроблять піар-компанію з красивою картинкою про те як пройшов референдум. У своїх пропагандистських ЗМІ вони скажуть, що дали змогу людям голосувати на виборчих дільницях, вдома й онлайн.

— Ми розуміємо, що результат за їх підрахунком буде 110%. І у своїй пресі скажуть, що їх тут підтримують. Але це точно не відповідає дійсності, — підкреслив мер Мелітополя.

Федоров також нагадав що участь у референдумі, та співпраця, що до референдуму карається 10 роками в’язниці.

Нагадаємо, що до Мелітополя завозять «активістів» з анексованого Криму, бо російським загарбникам потрібна «масовку» для псевдоспонтанних акцій на підтримку проведення «референдуму». А от місцеві не надто охоче йдуть на співпрацю.

Вам также могут понравиться