«Референдум» на Запоріжжі: в мережі з’явилось «розпорядження» підписане колаборантом

Про це колаборант написав у своєму тг-каналі

198

Псевдоголова окупаційної влади Запорізької області підписав розпорядження про початок підготовки до псевдореферендуму з «возз’єднання» з росією. Про це євген балицький написав у своєму пропагандистському тг-каналі. На форумі громадського руху «ми разом із росією» він зачитав проєкт резолюції з пропозицією провести референдум про входження Запорізької області до складу рф. Її одноголосно підтримали понад 700 делегатів, йдеться у його повідомленні. Після чого зрадник підписав відповідне «розпорядження».

Він також повідомив, що виборчі комісії почали підготовку до референдуму.

Відзначимо, що саме на цей форум рашисти завезли масовку з 700 любителів «руцького міра», бо в Мелітополі вони не знайшли стільки зрадників.

Тим часом по місту активісти «Жовтої стрічки» та патріоти продовжують розклеюють по місту й кидати у поштові скриньки листівки «СТОП РЕФЕРЕНДУМ» й «Не бери паспорт рф. Зірви референдум».

Своєю чергою міський голова Мелітополя Іван Федоров в етері телемарафону повідомив, що загарбники планують проводити псевдореферендум тиждень.

«Проводити його хочуть за допомогою старших по будинках, які будуть ходити по квартирах та опитувати мешканців, але у супроводі автоматчиків та співробітника міліції або фсб. За 7 днів вони можуть намалювати ту цифру, яку захочуть побачити», — сказав він.

Нагадаємо, референдум рашисти планують провести 11 вересня. Наразі рашисти обходять квартири місцевих. Людям погрожують, що якщо вони не підтримають приєднання, їх виселять на далекий схід.

Вам также могут понравиться