«Гарна екологія, море й гідна зарплата»: до окупованого Мелітополя їде вчителька з росії, яка мріє про власне житло 

Російська вчителька змінює Крим на Мелітополь, мріючи про житло й гарну зарплатню  

878

Для відновлення навчального процесу на тимчасово окупованих територіях рашисти звозять туди педагогів з росії. Іншого вибору в рашистів немає, бо українські вчителі категорично відмовляються співпрацювати загарбників, навіть після погроз публічного розстрілу.

Водночас російські ЗМІ з посиланням на дані міністерства освіти рф, пишуть пропагандистів матеріали аби завозити людей на окуповані території. Так, Дар’я Ганієва, вчителька англійської та російської з Почеченського навчально-виховного комплексу в Криму, їде до Мелітополя. Відомо, що педагог п’ять років тому з Сибіру приїхала на анексований півострів. Та за всі ці роки вона так і не отримала постійне місце проживання.

«Конечно, мне страшно переезжать, но я надеюсь на жилье и достойную зарплату. К тому же в Мелитополе хорошая экологическая обстановка, море. … Только от человека зависит, затронет ли его конфликт. Я враждебно ни к какой нации не отношусь, мне абсолютно все равно на политику», — каже росіянка, яка претендує на «віджате» рашистами житло у мелітопольців.

Жіночка в коментарі для ЗМІ каже, що для неї головне діти, щоб вони перемагали на конкурсах й гідно. Сибірська вчителька чекає на псевдореферендум у Мелітополі, під час якого, мовляв, народ вирішить приєднатися до росії.

«Но даже если Украина вернет контроль над Запорожской областью, люди брошенными не останутся. В крайнем случае нас эвакуируют или как-то поддержат», — каже росіянка.

Втім вона, мабуть, не знає чи не хоче знати, що росіяни «своих не бросают» виключно на словах. Адже чимало тіл військових рф й досі росія не хоче забирати.

Нагадаємо, 60-річний вчитель з гімназії Пермського краю, який їде на Запоріжжя викладати у школі, відверто говорить що в нього до України відверта неприязнь. Та він все ж таки хоче сюди приїхати, бо його дружина хоче сад біля дому.

Вам также могут понравиться