В Енергодарі рашисти готують провокацію: мер міста каже про обстріли

Енергодарців закликають не виходити на вулиці без нагальної потреби

62

До стели «Енергодар» на в’їзді в місто рашисти підігнали самохідну артилерійську установку «Піон» із нанесеною білою фарбою літерою «Z». За даними розвідки, на САУ піднято синьо-жовтий український прапор. Вочевидь, вона використовуватиметься для чергових провокацій з метою звинувачення ЗСУ.

Водночас мер Енергодару Дмитро Орлов закликав містян не виходити на вулицю без нагальної потреби. Близько 13:50 години в місті були чутні вибухи.

«Надійшла інформація про чергові провокації з боку окупантів. За свідченнями місцевих мешканців з району паркової зони в бік Запорізької АЕС та промислової території знову ведуться обстріли. Проміжок між вильотом та прильотом незначний», — пише Орлов.

В розвідці також повідомили, загарбники завезли два автобуси «масовки» на станцію. Вони будуть створювати «картинку» й грати роль «місцевих жителів та персоналу». Місцеві відмовили брати участь в цьому театрі. Відомо також, що Запорізьку атомну електростанцію рашисти обстрілюють з Водяного.

Вони пошкодили 1й блок насосної станції Цеху теплових та підземних комунікацій. Частково зруйнована пожежна частина, яка відповідає за безпеку ЗАЕС. В наслідок ворожих обстрілів горів ліс та трава, що викликало значне задимлення. Гасіння пожеж ускладнено через обстріл пожежної частини.

Вам также могут понравиться