Розкраданням «гуманітарки» у Запоріжжі: Некрасова дала черговий емоційний коментар (ВІДЕО)

Черговий емоційний відеокоментар днями опублікувала Злата Некрасова

644

Два тижні тому у приміщеннях міської ради, обласної військовій адміністрації, складах та за місцями проживання фігурантів НАБУ та СБУ проводили обшуки через ймовірну крадіжку гуманітарної допомоги. Через декілька днів після обшуків до бази «Миротворець» потрапили топчиновники Запоріжжя, яких власне й підозрюють у розкраданні 22 морських контейнерів, 389 залізничних вагонів й 220 вантажних автомобілів з гуманітарною допомогою. Мова йде про Анатолія Куртєва, Анатолія Васюка, Злату Некрасову, Віктора Щербіну, Катерину Симонову та Олександра Старуха. Виконуючий обов’язки міського голови та заступниця голови ЗОВА вже неодноразово вже коментували обшуки у себе. Черговий емоційний відеокоментар днями опублікувала Злата Некрасова.

«Мені кажуть: «тебе ненавидять». Та хіба можна ненавидіти того, кого не знаєш особисто. Неможливо любити або ненавидіти владу. Влада повинна робити свою роботу, а люди жити у спокої й бути впевненими у завтрашньому дні», — каже Некрасова.

Чиновниця згодна з обуренням людей. Мовляв, якби їй сказали, що в неї щось вкрали чи нужденних, вона теж не мовчала б. Зазначимо, що до того, як обійняти посаду заступниці голови ЗОВА Некрасова була засновницею благодійного фонду «Емоція».

«Я згодна з одним — люди обурені. Ну от аби мені сказали, що хтось, наприклад вкрав щось у мене і не дай Боже у нужденних. Яким ми разом з вами допомагали. Я теж не мовчала б, адже багато років пліч-о-пліч разом зі мною йшло людське горе: поранені дітки, ображені долею люди, і зневірені, і самотні. І я допомагала. Як би хтось мені сказав, що ті гроші або продукти, які ми збирали для них разом вкрали. Я не знаю, якою сили злість до цього у мене була б. Тож я розумію, що відбувається. Сьогодні я разом з вами готова з’ясувати все до кінця, надавати стільки інформації слідству, скільки потрібно аби поставити в цій історії з гуманітарною допомогою крапку і довести, що по при інформаційні викиди й тиск я не робила нічого такого, за що не зможу дивитися людям в очі», — говорить чиновниця.

Некрасова також звернулась до тих, хто, на її думку, штучно створив цю ситуацію та прагне у владні крісла. Зазначила, що ці люди намагаються перетворити її життя та життя її рідних у справжнє пекло.

«Хочу вам сказати я не ховаюсь, і не тікаю. Навпаки співпрацюю зі слідством і від сьогодні буду коментувати кожен день і кожен крок у цій справі. Що до вас, нічого нового ви людям не скажете. Як жінка і як людина до сьогоднішнього дня я стерпіла десятки образ і переслідувань. Ви розумієте, що я знаю хто і за чим стоїть. Єдиний правильний шлях, який я зараз обрала, максимальна публічність і максимальна прозорість. Бо все що мене хвилює це правда й довіра людей», — сказала Некрасова.

Вам также могут понравиться