У Запоріжжі в результаті авіаудару загинуло подружжя з онуком

Вічна пам'ять невинно загиблим!

3 447

Наслідки ракетних ударів рашистів по багатоквартирним й приватним будинкам Запоріжжя ще дуже довго даватимуться в знаки. Російські загарбники підло гатили по будинках вночі, коли люди спали у власних квартирах. В когось російські окупанти відібрали житло, а в когось — життя.

Як стало відомо, внаслідок ракетного удару по багатоповерхівці в Осипенківському мікрорайоні загинуло подружжя — Галина й Михайло Губіни. Разом з ними загинув і їх онук Микита. Про трагічну звістку написали на сайті стоматологічної клініки, де вони працювали.

Михайло Губін був керівником стоматологічної клініки. Для багато запоріжців він був сімейним лікарем-стоматологом. Його дружина Галина понад 40 років пропрацювала в стоматології. На сайтах багато позитивних відгуків про роботу подружжя. 

Через трагедію стоматологічна клініка тимчасово припинила свою роботу.

Приносимо щирі співчуття близьким й рідним невинно загиблих!

 

Нагадаємо, близько другої години ночі 9 жовтня одна з десяти випущених рашистами ракет поцілили по 9-поверхівці в Осипенківському мікрорайоні. В ту ніч рашисти обстрілювали місто ракетами С-300 та Х-22. Після ракетного удару в 9-поверхівці відразу обвалилось 6 поверхів. Інші три верхніх поверхи обвалились, як тільки рятувальники дістали жінку з-під завалів й хлопці вирішили зробити невеличку перерву. На щастя, нікого не заділо. Згодом аварійно-пошукові роботи у дев’ятиповерхівці призупинені через ризик завалу будинку. Після укріплення конструкцій, роботи відновили.

Згідно з офіційними даними, ту ніч в наслідок авіаударів по багатоповерхівці та приватному сектору загинуло 17 осіб людей. Ще 77 постраждало. Й досі триває ліквідація наслідків ракетного удару по багатоповерхівці.

 

Вам также могут понравиться