Косять траву у листопаді: Запорізька міськрада може скасовувати результати тендеру — деталі

Косити траву поки не будуть...

107

Як ми раніше повідомляли, Департамент інфраструктури та благоустрою замовив послугу з косіння трави у Дніпровському районі в листопаді на 4,2 млн грн. Замовлення отримало ТОВ «ГРІН СВІТ», засноване у 2022 році. Крім того, було оголошено ще два тендери на косіння трави й прибирання порослі в холодну пору року для Хортицького й Заводського районів (понад 3,7 млн грн), а також Вознесенівського й Олександрівського районів (понад 2,6 млн грн). Загальна сума коштів на три тендери — 10,5 млн грн. 

Днями керівник профільного департаменту повідомив, що ніякі роботи по тендерах проводитися не будуть взагалі. Планують скасувати результати тендерів, а роботи перенести на весну, коли ефект від використання грошей буде. Вчора, 23 листопада, скасували два тендери де не встигли визначити переможця. А от тендер на 4,2 млн грн поки не скасований.
«Формально, роботи мають право початися, якщо цього буде вимагати підрядник. Тому спостерігаємо за розвитком подій і очікуємо остаточного закриття питання», — пише запорізький екоактивіст Микола Ралик.
Вам также могут понравиться