В Енергодарі окупанти з боєм зайняли приміщення поліції

Тим часом США назвали напад на Запорізьку АЕС військовим злочином. Таке повідомлення заявило на сторінці посольства США в Україні у Twitter.

446

Вночі загарбники захопили Запорізьку АЕС. Об 11:24 стало відомо що в місті пролунав дуже сильний вибух. Його причини з’ясовують.

Об 13:46 за повідомлення «Енергоатому», російські окупанти з боєм зайняли приміщення міської поліції Енергодару. Крім того, окупанти облаштувались біля міської мерії. Про це повідомили у Енергоатомі. Людей закликають з обережністю ставтесь до інформаційних повідомлень, до яких ви звикли. 

А ось так, на ранок виглядав блокпост в Енергодарі, який загарбники штурмували декілька днів.

Та в ніч з 3 на 4 все-таки прорвали. Через їх обстріли виникла пожежа в учбово-тренувальному корпусі Запорізької АЕС. Агресори довго не пускали рятувальників загасити пожежу. Наразі майданчик Запорізької АЕС захоплений окупантами. На телеграм-каналі міського голови Енергодару було опубліковано досить дивне відео. В Енергоатомі вважають, що з високою ймовірністю звернення було записано під дулом автомата. Стефанчук закликав світ зупиніть ядерного маніяка.

Раніше ми повідомляли про кількість жертв під час захоплення окупантами Запорізької АЕС.

Окупанти біля мерії Енергодару.

Енергодар. Окупанти біля поліції
Вам также могут понравиться