Намагаються поновити освітній процес: на Запоріжжі зрадниця погрожує батькам школярів

Нагадаємо, відповідно до рішення голови Запорізької обласної військової адміністрації Олександра Старуха, канікули у школах тимчасово окупованого Мелітополя мають тривати до 1 травня

204

У тимчасово окупованому Мелітополі та районі російські загарбники не полишають надії поновити освітній процес за програмою ерефії. Як ми раніше повідомляли директори всіх шкіл у місті написали заяви на звільнення. Втім, знайшлась колаборантка — Олена Шапурова, яка поновила освітній процес у промислово-економічного коледжу, та на заняття прийшли одиниці учнів.

Оскільки, росіяни намагаються організувати навчальний процес аби відзвітувати для російських ЗМІ про успіхи, колаборантка з кримінальним минулим Шапурова наслідує терористичні методи — залякує батьків та учнів. Зрадниця погрожує їм виключенням, а педагогів схиляє до співпраці, обіцяючи нарахування зарплати з 1 квітня.

Олена Шапурова

Нагадаємо, через відмову поновлювати освітній процес у Мелітополі на умовах загарбників, були викрадені чотири директорки навчальних закладів. Згодом їх вивезли за 30 км від міста й покинули.

Вам также могут понравиться