Без виборчих дільниць: рашисти знову поміняли правила проведення псевдореферендуму на Запоріжжі

Про це під час телемарафону повідомив чинний мер міста Іван Федоров

162

За оптимістичними даними опитування рашистів тільки 10% мелітопольців підтримують росію. Такі цифри рашисти отримали роблячи поквартирний обхід. І це за умови того, що понад 50% населення поїхало з тимчасово окупованого міста. Втім, окупаційна влада продовжує удавати, що все нормально й готуватися до референдуму. Псевдогубернатор євген балицький повідомив, що так званий референдум вони все-таки проведуть 11 вересня у день єдиного голосування.

Водночас чинний міський голова міста Іван Федоров зазначив, що псевдореферендум рашисти планують проводити не на виборчих дільницях, а проходити по домівках з урною та військового з автоматом. Триватиме «референдум» 5 днів.

Також є важлива деталь. Один старший по будинку або по мікрорайону не може в день проходити понад 10 квартир. Ми чітко розуміємо навіщо: тому, що 10 бюлетенів виправити, викинути, покласти нові — це досить легко, а масово робити фальсифікацію буде складно. Ми, звичайно, все це будемо оприлюднювати. Тому вони зараз просто роблять медійно картинку, будуть обходити по домівках, аби потім доводити до світу якісь результати, — зазначив Федоров.

Нагадаємо, рашисти робили обхід по квартирах. Робили масштабний перепис й виявляють вільні квартири й дізнатись позицію людей, що залишилися в місті відносно рф. У бюлетені буде лише дві варіанти: «так» або «ні». Рашисти погрожують людям, що якщо вони не підтримають приєднання, їх виселять на далекий схід. А до їхніх будинків приїдуть росіяни, які бажають жити на півдні України.

Вам также могут понравиться