На березі Азовського моря у Бердянськ продовжують знаходити речі з затонулого «Саратова»: що цього разу (ФОТО)

Чергова знахідка із затопленого «Саратова»

870

«55 морська піхота» — це чергова знахідка із затопленого «Саратова». Її знайшли на пляжі мікрорайону «Ліски» біля тимчасово окупованого Бердянська. Про це повідомляє «ПроБердянськ».

Нагадаємо, днями на тому ж пляжі виявили обгорілі дошки, каски, близько п’яти штук різного взуття, а також уривки помаранчевих рятувальних жилетів. Також, вчора на березі моря виявлений предмет схожий на уламки ракети.

Нагадаємо, 28 серпня велику пляму нафти або мазути, й характерний сморід, помітили бердянці біля берега на Лісках. Місцеві припускають, що розлив нафтопродуктів стався через вибухово-підривні роботи, або іншу діяльність росіян в захопленому порту Бердянська. Водночас рашисти не змінюють традиціям й у всьому звинуватили українську сторону. Мовляв, розлив нафтопродукту з нафтосховищ морського порту відбулось, бо ЗСУ 26 лютого вдарило з «Точки У» по «Саратову». За версію колаборантів й рашистів через пів року після удару й у результаті впливу зовнішніх факторів витекла нафта. Ось тільки удар по великому десантному кораблю у бердянському порті був не 26 лютого, а 24 березня. Також, тоді отримали ушкодження великі десантні кораблі «Цезарь Куников» та «Новочеркаськ». Згодом російські загарбники неодноразово влаштовували вибухи на затонулому Саратові, аби в порт міг зайти російський корабель й вивезти вкрадене зерно.

Вам также могут понравиться