Рашисти завозять на Запоріжжя російські підручники

Вони повідомляють, що на "звільнених" територіях дітей вчитимуть за рос програмою

77

До Мелітополя почали завозити російські підручники. Про це у своєму тг-каналі повідомив зрадник рогов. Вже з вересня рашисти примусять дітей, які досі залишились на тимчасово окупованих територіях, вчитися за російської програмою. Відзначимо, що загарбники змушують батьків віддавати дітей до шкіл. У разі відмови погрожують позбавленням батьківських прав, а також забирати й вивозити дітей до російських інтернатів дітей, а батьків на передову, як гарматне м’ясо й на розбір завалів, збирання трупів у Маріуполі.

За повідомленням освітнього омбудсмена України Сергія Горбачова, російські підручники привіз міністр освіти ерефії сергій кравцов й заявив, що в так званих підручниках «немає жодного поганого слова про Україну».

«І отут мушу зазначити, що імперець, як це не дивно, не збрехав. Саме тих підручників, що привіз кравцов, я, звісно, не міг бачити, але у тих, що вже відомі, дійсно немає жодного негативного слова про Україну. Бо там взагалі немає жодного слова про Україну. Це — той самий концепт «адиднарот», за яким для рашистів незалежної України взагалі не існує. Ну що ж… Мелітополь ми обов’язково звільнимо, а всіх тупуватих колаборантів буде покарано», — зазначає омбутсмен.

Також відзначимо, що що серед переліку предметів, які будуть викладати за роспрограмою не значиться українська мова, література та історія України, російська мова й література вказана як «рідна».

Нагадаємо, Запорізька обласна військова адміністрація закликає мешканців тимчасово окупованих територій евакуюватися.

Вам также могут понравиться