СБУ арештувала майно двох зрадників: загальна сума — майже один мільярд

Серед арештованого майна — гроші, транспорт й нерухомість

112

Гроші, транспорт й нерухомість — СБУ наклала арешт на все майно В’ячеслава Богуслаєва, президента АТ «Мотор Січ» і Олега Дзюби, начальника Департаменту зовнішньо-економічної діяльності підприємства, яких підозрюють у «Колабораційній діяльності» та «Пособництво державі агресору». Загальна сума арештованих активів — майже 1 млрд грн.

В ході розслідування встановлено, що Богуслаєв є акціонером ПАТ «Мотор Банк», якому належить 100% корпоративних прав. Крім того, посадовець причетний до комерційної діяльності кількох українських підприємств, в яких володіє значним пакетом акцій. Тож СБУ здійснила комплексні заходи для накладення арешту на відповідні корпоративні права підозрюваного.

Нагадаємо, Богуслаєва підозрюють у продажі авіадвигунів для російських штурмових гелікоптерів. Суд відправив президента «Мотор січі», який має російське громадянство, в СІЗО на 60 діб. Раніше СБУ опублікувала аудіозаписи телефонних розмов Богуслаєва, які підтверджують його співробітництво з країною-агресором. Також він виправдовує агресію росії. На початку війни Богуслаєв наказав розукомплектувати гелікоптери, аби українські військові не отримували вчасну підтримку.

 

Вам также могут понравиться